Zoekresultaten

Lasertopo presenteert revolutionaire meettoestellen op Prowood 2024

18.09.24

Relevante producten

Deel op

Lasertopo presenteert revolutionaire meettoestellen op Prowood 2024

Voor wie op zoek is naar meer precisie en efficiëntie, staan de verwachtingen voor de komende editie van Prowood (van 20 tot 24 oktober in Flanders Expo Gent) hooggespannen. Op de Lasertopo-stand kan je als interieur-, keukenbouwers of schrijnwerker naast de gevestigde waarden niet één, maar meteen drie revolutionaire nieuwkomers in primeur ontdekken: de geavanceerde iCS20 en iCS50 3D meet- en uitzettools, aangevuld met het krachtige softwareluik iCON Trades (inclusief specifieke module voor Interieurafwerking).

 

 

iCS20 en iCS50: de toekomst van 3D meten en uitzetten

 

Op minder dan een maand voor de beurs maakte Leica Geosystems bekend per direct enkele nieuwe spraakmakende toestellen te introduceren, met name de iCS20 en iCS50, toestellen die specifiek zijn ontworpen om de overstap van traditionele handmatige meetmethodes naar digitale workflows te vergemakkelijken.

 

De iCS20 biedt een uiterst nauwkeurige 3D-meetoplossing, ideaal voor het vastleggen van complexe geometrieën en het voorbereiden van gedetailleerde uitzetwerkzaamheden. De iCS50, met zijn uitgebreide functionaliteit, maakt het mogelijk om met nog grotere precisie te werken, perfect voor grotere projecten waarbij elke millimeter telt.

 

iCON Trades-software met module voor Interieurafwerking

 

De eveneens nieuwe Leica iCON Trades-software, met daarbij een aantal mogelijke modules waaronder 'Interieurafwerking', vormt de naadloze aanvulling op bovenstaande toestellen. Iedere specifieke module werd nauwgezet ontwikkeld om tegemoet te komen aan bepaalde behoeftes uit het werkveld. De module Interieurafwerking bijvoorbeeld, maakt het makkelijker dan ooit om 3D-gegevens - afkomstig van hetzij de iCS20, hetzij de iCS50, te verwerken, nauwkeurige plattegronden te genereren of bepaalde workflows efficiënt te beheren.

 

 

Of anders gezegd: met de nieuwe intuïtieve en perfect geïntegreerde tool weet Leica Geosystems eens te meer te bewijzen ook op softwarematig vlak uitstekend uit de voeten te kunnen. Als gebruiker profiteer je van de snelheid waarmee je met iCON Trades meetdata van de iCS-toestellen kan omzetten naar bruikbare informatie voor een project. 

 

Al ruim 4 decennia dé partner voor precisie in de bouw

 

Al meer dan 40 jaar combineert Lasertopo de meerwaarde van een familiebedrijf met de kracht van een wereldspeler, door voor haar klanten een lage drempel te vormen tot hoogtechnologische meettoestellen. Door deze unieke mix kan je er terecht voor het kopen, huren of leasen van high-end meettoestellen, terwijl je steevast gegarandeerd bent van de beste service, de nieuwste technologieën en vooral, persoonlijke aandacht.

 

 

En laat nu net dat zijn waar meer dan ooit toegevoegde waarde in schuilt, als tegenbeweging tegen de onpersoonlijke online verkoop. Als grootste servicecenter voor meettoestellen in België zorgt Lasertopo er immers voor dat toestellen niet enkel bij aankoop, maar ook lang daarna in topvorm kunnen blijven, via gespecialiseerd onderhoud en herstellingen, aangevuld met periodieke kalibraties. Daarnaast krijg je ook de garantie dat je meetapparatuur voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen, gestaafd via een ISO-certificering.

 

Bovendien komt die verregaande onderhoudsdienst er op simpel verzoek ook met een eigen haal- en brengdienst. "Is een toestel aan onderhoud toe, dan komen we desnoods tot op je werf om het toestel op te halen, om het na herstelling opnieuw op dezelfde of een andere locatie te komen afleveren", vertelt Fiona De Smet van Lasertopo. "Hetzelfde geldt overigens voor de demo's en opleidingen: ook hiervoor gaan we graag bij onze klanten langs, om nog beter advies op maat van iedere specifieke situatie of nood te kunnen verstrekken."

 

Bezoek Lasertopo (2209) op Prowood

 

Kom ontdekken hoe échte ondersteuning door een meetpartner met kennis van zaken voelt, en ervaar meteen ook de nieuwste meettoestellen en gevestigde waardes tijdens Prowood 2024 op de Lasertopo-stand!

 

Afspraak op stand 2209 in Flanders Expo, van 20 tot 24 oktober!

Kom ons bezoeken tijdens Prowood

  • Ontdek wat échte ondersteuning betekent dankzij onze productspecialisten.
  • Bekijk de nieuwste meetoplossingen en technologieën.
  • Profiteer van onze speciale beursvoorwaarden!

Afspraak op stand 2209 in Flanders Expo, van 20 tot 24 oktober!