Verkrijgbaar vanaf maart 2018

De maximale flexibiliteit en het vermogen om zich snel aan te passen aan de behoeften van uw werk is essentieel voor uw projecten. Met de Leica Rugby CLA en CLH kunt u uw lasers upgraden om aan uw applicatiebehoeften te voldoen.
U betaalt enkel voor de functionaliteit die u nodig hebt om uw werk te doen, zonder te betalen voor extra functies die u niet gebruikt. 
Met aanvullende professionele services zoals reparatie en kalibratie kunt u de uitzonderlijke prestaties van uw laser jarenlang veiligstellen.  

Wil je als aannemer besparen op de werf, dan is het reduceren van werkuren een logische zet.
En dat vraagt om slimme investeringen: toestellen die minder tijd en budget opslorpen. 
Met de Leica Rugby 880-hellingslaser en de Nedo Primus²-serie biedt Lasertopo de gedroomde oplossing:
eenvoudige, gebruiksvriendelijke meetinstrumenten die aannemers toelaten om een pak efficiënter aan de slag te gaan.

Nutsleidingen detecteren voor de start van graafwerken is een taak die vaak overbodig geacht wordt, maar die wél grote gevolgen kan hebben voor de veiligheid van werknemers en de financiële situatie van ondernemingen. Steeds vaker eisen opdrachtgevers een preventief vooronderzoek om kabel- en leidingbreuk te vermijden. Kabelzoekers en andere detectiesystemen komen hierbij uitstekend van pas.

Voor labo-analyse van bouwmaterialen dien je als BELAC-geaccrediteerde instelling over geavanceerde toestellen te
beschikken. Net daarom rekent Disoma sinds dit jaar op de diensten van Laboconstruct, onderdeel van Lasertopo voor bouw gerelateerd labomaterieel. Het bouwkundig labo voegt dit jaar een aantal nieuwe proeven aan het aanbod toe en koos daarvoor voor de apparatuur van de aanbieder uit Herzele.